En halv hamster???

Kompisar,jag har ju inte berättat för er om "snobbens" äventyr! Asså Snobben är ju Rasmus hamster, typ mini-modell. När jag var på canarieöarna ringde Rasmus mig o berättade att Snobben rymt. Kul! Han var typ jätteledsen. Inte mycket jag kunde göra åt det ! Men i alla fall så i förrgår kom Henke och väckte mig mitt i natten typ vid 21.30 tiden, och sa att han trodde att han hört Snobben krafsa där nere. Jag ba: -nej det är inte möjligt, han måste ju vara död efter mer än en vecka utan mat och vatten!?
Sen i går på dagen frågade Rasmus mig om han kommer att få köpa en ny hamster. Jag sa att vi nog skulle vänta med det. Då sa Limpan att: -Rasmus, du kan få halva Johan (asså Limpans hamster`!!!! Kul kille. Men Rasmus tackade nej, för han vet att Limpan typ älskar sin hamster och ville därför inte ta den ifrån honom. Men Limpan envisades och sa att han visst skulle äga halva Johan från och med nu. OK tyckte Rasmus till slut.
MEN, sen i natt igen kommer Henke springandes och ropar -Malin!!! Jag såg Snobben!!!
Jag som förståss låg och sov, eftersom det var mitt inatten igen (21.30 typ) gick yrvaken ner i gillestugan OCH DÄR SITTER SNOBBEN PÅ MATTKANTEN OCH STIRRAR RAKT UT!!!!!
va!?!? Så nu är Snobben tillbaka "ALIVE AND KICKING" . Vilket resulterar i att Rasmus nu har en kanin och EN OCH EN HALV hamster eftersom halva Johan också är hans. Vilken lycka!!!!!!

TREVLIG VALBORG ALLA KOMPISAR NU DRAR JAG TILL HUSVAGNEN!!!!!!

hittade ingen bild på Snobben så ni får en på Snuffe istället. Henkes mage i bakgrunden bjuder jag på som en liten bonus hihihi



Det fanns inte bara...eh...saft på canarieöarna. De hade kaffe också.

GLUGGAN ÄR TILLBAKA!!!

Hej kompisar!!!

Visst har ni väl saknat "gluggan"??? Men nu är jag tillbaka igen!!!! MMMMMMM va roligt!!!!  Jag har haft en fantastiskt jättebra, jättevarm vecka i den fantastiskt varma solen på canarieöarna med syrran!!!!  Cindi har hållt ställningen på restaurangen. Har fått höra att hon är lite av en Gordon Ramsey när jag inte är där. Hon styr och ställer så det står härliga till. Tack för hjälpen "chefen"
 Men! Tillbaka till verkligheten. Tur att jag har snälla Cindi som hjälper mig på jobbet. Jag är nämligen lite trög i starten!!! Tack gumman för att mamma kan vara lite ledig så här efter semestern...hihihi.
Tyvärr har jag lite problem med datorn och inte så mycket tid. mat och sov-klockan har ringt så jag måste gå och borsta tänderna nu så jag har bara en enda bild att visa idag,men det kommer fler så fort jag fixat...
Syster yster på stranden
SYSTER YSTER PÅ STRANDEN PLAYA DEL INGLES

Tjena!!!!

Då var det snart dags. DEN 18 :E APRIL ÅKER JAG TILL CANARIEÖARNA!!!!! Fast man kan nästan säga att det är imorgon natt. Jag och sysyer yster ska vara på Arlanda senast kl. 04.00!!! Va! Skojjar ni??? Asså för en dam i den respektabla ålder som jag tillhör är detta faktiskt mitt i natten!!! Hjälp! Fast jag vet att några av mina bloggläsare inte ens har gått och lagt sig vid den tiden?! Oh-my-god! Skärp er! Jag har också fått inside information om att vissa av mina bloggläsare typ sover med lap-topen på magen och mobilen i handen!!!  Oj vad fan gjorde jag nu då??? Fan...kolla texten vadstor den blev!!! Oj, nu har jag kommit åt nån knapp igen. Shit, o Cindi är på träning!!!! Jag måste sluta skriva för det här tar ju upp typ hela sidan!!! Eh... vi hörs breh!


Whassup brosshor?!

Tjena brrrooooshor!!!
Whassup?!
Inte mycket här i alla fall. Har idag jobbat med Cindi, varit på banken och köpt euro(för jag ska åka till canarieöarna den 18:e april :) ), sen jobbat lite till, sen varit på gympa med Saga, skjutsat hem Cindi till sin pappa, och nu sitter jag och jobbar igen...Sen...om typ 10 min är det tydligen dubbelavsnitt med desperate housewifes. Måste se!
Sen skulle jag vilja köpa lite information av den som har :) Det ryktas att Cindi sjunger på youyube??? Måste ha!!! Snälla ,jag betalar... i pizzor!!! ?! SKOJA!!! Vi kan nog komma överens...moahahahah!!!!!!!!!!! VAD Cindi??? ok, jag ska sluta... :(
Hörs imorgon breh!!!!! (cool va! hihihi)


??????????????????

Hej hopp

Hallå kompisar!!!!

Förlåt att det inte varit några inlägg på sistone. Det har ju varit påsk, så jag har umgåtts med familjen. Sen i lördags åkte vi ut till husvagnen och kollade läget där. Lita panchis-varning, men det är så himla skönt att vara därute. Vi har ju fått ny plats också med utsikt över vattnet(mera panchis-varning).:) Men nu är jag hemma igen! ;)
Då var det bara en vecka kvar då! Till vaddå??? Jo, den 18:e april åker jag till canarieöarna! Hehehehehehe!!! Vilken tur att jag har Cindi som kan jobba! Moahahahahah.
Förresten så har jag pratat med cindi ang. kryssningen, ni som undrar, och jag fick oxå reda på att stackars huliganen Isa försökt hålla ordning på Cindi, men att det varit svårt! Tack ändå Isa för att du försökte!
Nu ska jag stoppa Saga i badkaret och sen väcka Henke och bjuda på lite kaffe på sängen :)



Nu är våren här!!!!!! Tussilago i dalarna!!!!!!!!!

Vad fan hände på båten????

Ja, det var väl det jag visste. Cindi och Isa är tillbaka från kryssningen,men Cindi ser fett sliten ut. Vad fan hände egentligen? Det var det här jag var rädd för... Nej alla bloggläsare, jag måste faktiskt ta ett ordentligt snack med Cindi. Det här måste få ett slut. Vi får höras helt enkelt. Ciao brorshor!!!!



FAN CINDI, SER INTE BRA UT!!!

Whasssssup!

Whasssssup!

Jaha, då är man oroliga mamman idag då! Varför? Jo, för att min lilla prinsessa har åkt på kryssning med den där djurgårdshuliganen Isa :). Asså lyssna på det här: Cindi frågar mig om hon får låna en sån där jätteliten kylväska. Jag ba: vad ska du ha den till??? (i mina tankar dyker förståss typ ÖL upp). Cindi ba: Asså vi ska ha MACKOR i den! Moahaha...???Mackor???? Jag var själv på kryssning ganska ofta när jag var ung, och om man säger så här: på den tiden hade vi fan inga jä_la "mackor" i kylväskorna!!!! (Carola, inga dumma kommentarer nu, hahaha)Men men, min lilla prinsessa är ju faktiskt inte så liten längre...jobbigt. Mammas lilla snugel...
Ja, ja, jag måste försöka att inte tänka så mycket, det gick nog bra på kryssningen, och Cindi var nog som alltid den enda som var nykter, och inte drack en endaste droppe... ???...???...
För övrigt, inget nytt...som vanligt. Hade påskbord på jobbet igår. Jättegott. Min kompis/granne "Kenilla" var där med sin man "pappa pär" och barnen och käkade. Roligt. Gick en långpromenad på kvällen, inte roligt! Jobbigt! Men kul sällskap.

Ok kompisar idag blir det återigen en bild på vår cooola Limpan. Whassuppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GLUGGBLUGGHUBBABUBBA på er all så hörs vi snart!


glad påsk!

YO!!!

Händer inte så mycket roligt att berätta om just nu, förutom att jag åker till canarieöarna den 18:e april!!! Igår jobbade jag hemifrån hela dgen,och fick faktiskt rätt mycket gjort! Bra där Malin.
Kusin Isak var här igår. Då var grabbara glada. Det är de alltid när Isak är här! Jag hann vinka till Elin genom bilrutan och göra en grimage åt henne också när de kom och hämtade Isak. Hej hej Elin!
Snart är det påsk! Då ska jag som vanligt klä ut mig till påsk-kärring och ringa på grannarna och tigga godis! Förra året fick jag bara godis av tre grannar, resten kastade ägg efter mig och skrek : sjuka kärring!!!!



Moahahahahahahahahaahahahaahah
SKOJA!!!!! Inte ska jag vara påskkärring...jag tänker vara påskhare i år...moahahahha


Idag bjuder jag på en bild med några av kusinerna: Cindi, Elin, Jullan och Isak.

Djurgårdshuliganer i mitt hus!!!

tjennnna!!!!

Jaha, då var det slut på den helgen och långledigheten. Tyvärr känner jag mig lite seg, så jag tror att jag börjar med en "day off", asså lite ledigt med andra ord. Jag känner i hela kroppen att jag behöver öva mig på det där som Cindi är så jä_la bra på: ATT KOPPLA AV!!! :) Jag åker ju till canarieöarna den 18:e april, och då måste man ju koppla av...!!!
Igår hände inte mycket! Huset står kvar TROTS att vi hade en djurgårdare här hemma! Det gick ganska lungt till. Jag som trodde att såna där djurgårdshuliganer var farliga...
Förresten var vi ju i dalarna i helgen och åkte slalom med barnen, det var typ jättekul! Fast jag åkte inte. Jag tittade bara på. Nikita tyckte att jag skulle hyra skidor, men eftersom att inte Henke var med så var ju jag den som skulle köra hem, och köra bil med brutna ben är ju inte så lätt, så jag hoppade över det...
Nej, nu måste jag sätta fart och göra nåt vettigt. Typ hälla upp en till kaffe! Moahahahah.....................
Jag tog lite bilder i dalarna, men de får ni inte se, för det tar så lång tid för mig att lägga in de på datorn, så de får ni se sen...istället blir det en gammal bild som redan finns på datorn, det är Limpan för typ tre år sen ,,,så jävla sööööööt. LIK MAMMA :)


HAR NI HÖRT OM USAMA BIN LADEN?????

 

Polisen meddelar att man har gripit några av Bin Ladens släktingar.

De personer som nu sitter i säkert förvar är:

Usamas mor, Marme Laden och hans två bröder Choko Laden och Remu Laden. I söndags tillfångatogs även hans syster Pina co Laden.

Man spanar nu efter hans kusin Sal Laden.

Moahahahahahahah!!!! Den var väl rolig!!!!


borta bra men hemma bäst

Hej kompisar!!!!
I´m back!!!
MEN, jag har inte tid med inlägg just nu...måste jobba.
Kan bara snabbt påpeka för alla trogna A I K  fans att vi har en svikare ibland oss........(fast jag nu inte egentligen är särskilt intresserad av sport egentligen, eller egentligen ens bryr mig om alla olika lagen) Jag nämner inga namn, men hon har bjudit hem en kompis, och de ska kolla på D I F på våran AIK-tv!!! Va!? Konstigt!!! Men inga namn nämda. Jag vill inte "tjalla"  Vi ses ikväll ISA!!!

broooooshaaaaaaaan!!!!!

NU DRAR JAG TILL DALARNA "BRE", KOMMER HEM OM NÅGRA DAGAR, SÅ NI FÅR KLARA ER UTAN MIG...HARÉ BRA. TA DET LUNGT!!!!

Nån vill ha en kram...


Hej  kompisar!!!

Här händer inte så mycket. Var ute på en två-timmars-promenad igår med grannen. Blev såå jävla trött. Vilket skönt väder vi har fått!!! Nice!!! Men tro nu inte att jag tänker avboka min resa till solen bara för det! Nej,nej. Inget kan få mig att inte kliva på det där planet!
Ska snart ta mig tid att göra en liten shoppinglista med saker jag måste införskaffa innan jag åker. Den här gången får Cindi inte följa med när jag shoppar! I förrgår skulle jag och hon åka och köpa en sån där i-pod musik-grej. Sen när jag stog och skulle välja, börja hon tala om för mig (precis som mamma skulle gjort om jag var tryp 14 år), hur onödigt det var, och att jag i alla fall inte skulle fatta hur man använder den! Fördommar! Men det ligger nåt i det... Så det blev ingen i-pod!
Jag jobbar stenhårt nu innan resan så det blir inte mycket tid för blogg-inlägg,men jag ska göra mitt bästa,mina kära bloggläsare!!!! Idag bjuder jag på en bild från Råsunda. Jag undanber mig alla taskiga AIK-kommentarer!


Sagas kommentar om bilden:
-Mamma det där är ingen riktig nalle, det är nån som har klätt ut sig bara för att han vill ha en kram...
Moahahahasaha barn är underbara!!!

RSS 2.0