CINDI BILDEN!!!

Hallå alla mina gluggblugghubbabubbisar!!! Här kommer den nu,  bilden på Cindi. Jag tycker själv att hon är jättefin... Vet bara inte om hon mådde så där jättebra:D Jag hoppas att hon efter det här fortfarande kommer att kalla mig mamma...




Cindi som riddare???????????????????????????????????????????

SNUFFE/HOPPY

KOMPISAR!!!!

Jag kunde inte hålla mig...
Jag var på zoo idag...och blev med kanin.... Så jäääävla söööööt. Han är bara en bebis: 6 veckor gammal.
Jag vet att du blir arg nu Jenny, men jag tror faktiskt att vi verkligen behöver en kanin:D

Kolla in lilla bebisen!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATTIS ÄLSKLING

Idag fyller CINDI PINDI 17 år!!! Grattis min älskade prinsessa! Du har blivit så stor gumman. Tänk vad mycket roligt vi hunnit med redan. Vad vi har skrattat och busat. Kommer du ihåg när du, jag, Nikita och Emelie var i stan och skulle gå på konsert??? BANANER I PYAMAS! Hahahaha. Kommer du ihåg den utklädda jättepommesfritten som ni stog och kramade om? Eller när du hällde ut saft över balkongräcket när vi bodde på Dragonvägen, och jag kom ut på balkongen o frågade vad ni gjorde. Sen kollade jag ut över räcket och där nere stog en blöt man och skrek till mig: Håll reda på dina småsyskon!!! HAHAHAHA han trodde jag var din storasyster. Det tyckte vi var jättekul. Förresten skyllde du på Nikita sen och sa att det var han som hällt! Sen när Rasmus kom blev du lillmamma Cindi. Jag minns så väl när du stod brevid Henke när han skulle byta blöja på Rasmus och typ kommenterade hela tiden hur man egentligen byter blöja. Eller när han bar Rasmus hur du gärna sa typ: Henke, man håller inte en liten bebis så där, han kan få ont i ryggen...Hihihi. Eller när du skulle sjunga "lilla snigel" som tydligen var lite svårt att uttala, det blev lilla SNUGELN! HAHAHA... Förlåt gumman, jag vet att du fortfarande blir sur när vi retar dig och sjunger "LILLA SNUGELN"
Du vet lilla gumman att jag älskar dig överallt på denna jord. Vi två är ett! Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig. Jag är så stolt över dig, och du vet att jag stöttar dig i allt! (Förresten, det där jag sa om att jag skulle stå bakom dig även om du så beslutade dig för att råna en bank, tar jag tillbaka, men jag hjälper dig gärna att fixa vapen... Moahahahahaha!!!)
Men du vet gumman att du är mitt allt!
JAG ÄLSKAR DIG TILL STJÄRNORNA!!!



Jag vill också gratta ELIN och JULIA, som hade fräckheten att bestämma sig för att komma till världen på CINDIS födelsedag. Hihihihi SKOJA.
GRATTIS ELIN OCH JULIA!!! Världen bästa moster kommer med present på söndag!!!
                 
Elin                                           Julia vill inte vara med på bild

"scanna"????????

Hallå alla kompisar :D Vet ni vad?! Jag har varit ute i förrådet (hehe)  och rotat fram lite gamla fotoalbum... MEN nu är det ju så att jag inte kan det här med datorer. Jag har asså en "scanner", som man alltså ska kunna kopiera kort i direkt till datorn? Jag måste bara få lite tid på mig att lista ut exakt hur det nu skulle gå till???Konstigt. Men jag återkommer med lite fina bilder.

Limpan äter semla



Limpan  älskar semlor

kortet på min älskling

Har precis svalt dagens middag. Skulle ju lägga ut en bild på Cindi hade jag lovat. Jag är hemskt ledsen att behöva meddela att jag tyvärr har blivit mordhotad! Någon ringde och sa att en bomb skulle placeras under min huvudkudde om bilden lades ut! Läskigt...:)
I dag på jobbet bjöd vi på semlor, så jag kan bjuda på en bild med mig och några semlor istället!!! Det är nästan lika bra som en bild på Cindi?! Hihi. Men jag ska ut i förrådet och rota fram lite fina bilder nån dag, nu när det faktiskt verkar finnas folk som vill se de!HIHIHI. Elin, Julia och Emelie, ni vet väl att jag har en hel del bilder på er också!Hihihihi....


Har redan fastnat

God morgon alla morgonpigga bluggare :) (hit räknas inte du lilla Cindi). Jag hatar att behöva erkänna det, men jag har redan fastnat i den här förskräckliga datadjungelgrejen. Asså några av alla mina bluggläsare (HIHI) hade kommenterat mitt inlägg igår. TACK!  Cindi visade mig ju hur man kunde svara på de kommentarerna, men jag har redan glömt. Jag har verkligen försökt, men jag hajjar inte vart jag ska gå in då? Förlåt igen Cindi, men när du vaknar ikväll kan du väl ringa mig HIHIHI. Men, jag lär mig snart. Jag kan iallafall skriva ett inlägg själv...Det är väl bra.Hihi... Nej nu ska jag börja jobba.
gluggblugghubbabubba!!!
P.S. ikväll tänkte jag försöka lägga in en bild på egen hand. Jag har en på Cindi när hon är typ 13 år och gör en jätterolig grimash. Tänkte testa med den för att göra det lite roligt! HAHAHAHAHAHAHA

Första inlägget på egen hand

Nu ska jag testa utan Cindi pindis hjälp. Hon blir så jä_la sur för att jag inte fattar nåt av det hon försöker visa mig. Jag kan faktiskt!!! HIHIHI. (Förlåt min lilla svalprinsessa...) Jaja, vi får väl se vad det blir av detta. Cindi fick typ SÅ HÄR stora ögon när jag frågade om hon inte kunde göra en blogg till mig. Man kan väl ha en  gluggblugghubbabubba fast man e typ gammal...eller?????

ny blogg

Hej alla mina trogna blogg läsare, ja precis ni två! haha. Bara ett litet test inlägg. Och tro det eller ej, men min dotter Cindi pindi skapade bloggen till mig för ca 10 minuter sedan och jag har redan haft 5 besökare, otroligt! Tack så mycket, se upp för er nya blondinbella här alltså :)

Jag med min dotter Cindi



RSS 2.0